Ve druhém kole baníkovci zajížděli na půdu nováčka FNL z Vltavínu a šestadvacetiletý forvard dostal od trenérů důvěru od úvodních minut. Procházku po zápase mrzeli především neproměněné šance a dvě tyčky, které hráče Mostu připravily o tři body. Mostečtí tak v Praze uhráli pouze bezbrankovou remízu.

„Bylo to těžké utkání, které doprovázelo stejně jako minulý týden nepříjemné počasí," komentoval útočník Baníku faktor, který všem hráčům dělal na hřišti veliké problémy.

„Nováček na nás chtěl vletět, ale my jsme ho především v prvních třiceti minutách prakticky nepustili do hry, dobře jsme drželi míč a byli výrazně lepší.

Co fotbalistům Baníku chybělo ke vstřelení branky? „Především asi troška štěstí. Hned na začátku jsme mohli jít po centru Rosenda do vedení, skončilo to na tyči, ve druhém poločase trefil tyč Martin Šlapák, v závěru měl hlavou další dobrou příležitost, kterou kdyby trefil lépe do země, nejspíš by to byl gól," popisoval urostlý útočník situace, které ke smůle Mostu neskončili v síti gólmana Pávka.

Jak byl Jiří Procházka spokojený se svým výkonem v prvním mistrovském utkání, který za Mostu odehrál? „V prvním poločase jsem si zahrál poměrně dost. Jsme spíš soubojový hráč a takových situací tam byla spousta, kdy jsem měl míč udržel nebo sklepnout. Ve druhé půli už jsem spíš běhal bez míče a při počasí, jaké bylo, to hodně ubíralo síly."

Berou Mostečtí bod za bezbrankovou remízu jako zisk, nebo ztrátu? „Vzhledem k tomu, že jsme měli více šancí, to beru jako ztrátu. Musíme to na druhou stranu brát tak, že jsme uhráli bod na hřišti soupeře a ten se počítá," řekl závěrem k sobotnímu utkání na „Lokádě" Jiří Procházka, který chválil také fanoušky Mostu, kteří do Prahy dorazili.

Denis Kejkrt