Honzo, čtvrtá jarní porážka. Co k tomu říct?

Já ani nevím, co k tomu mám říct. Takhle se o druhou ligu nebojuje s tím, co předvádíme my.

Co tomu podle vás chybí?

Myslím, že tomu chybí větší rvavost, více se porvat o výsledek. Ale my nedáme penaltu, i když potřebujeme každý gól. Je pravda, že penalta se třeba nemusí proměnit, ale my se jinak nedostaneme do žádných šancí. Momentálně je to blázinec.

Je to hodně frustrující, když jste na jaře nevstřelili ještě žádný gól?

Samozřejmě, že je to hrozné. Máme ze čtyř zápasů nula bodů a týmy před námi začínají utíkat a tohle se bude horko těžko honit. Jak z toho ven? Každý se musí chytit za držku a ukázat na tom hřišti všechno, co má a ne si dělat, co chce.

Nový trenér Medynský se vás snaží zburcovat, ale sám říkáte, že na hřišti to není ono.

Není to o tom, že někdo bude někomu něco říkat. Tady si musí každý sám uvědomit, o co se hraje a ne, že někdo bude jako na ovládání dělat, co se mu poví. Tady musí mít všichni v hlavě nastavené, že se jde za záchranou a ne, že si jde zahrát fotbal.

Jak to prožíváte vy, přece jen jste s klubem hodně spjatý.

Jak to prožívám? Tohle mě s prominutím sere.

Vedení klubu nějak reaguje. Jsou nějaká ultimáta?

Ne, zatím nijak nereaguje. Jediné ultimátum tady je to, že hrajeme o sestup. Tady jiná ultimáta ani nejsou potřeba. Tady hraje každý sám za sebe a za ten znak, co má na prsou.

Teď máte poslední Kolín venku. Takže asi tam byste se mohli chytit, ne?

Stejně to nebude nic jednoduchého. Liga je vyrovnaná. Oni také budou bojovat o to, aby nespadli, i když mají málo bodů. Nám tady nikdo nic nedá zadarmo. Stejně tak nesmíme nic nechávat ani my zadarmo.