"Chceme našim fanouškům přinést alespoň něco málo z našeho archivu, když momentálně nemohou v televizích sledovat téměř žádný sport živě. Pracujeme i na digitalizaci dalších věcí, které v archivu máme a budeme je postupně zveřejňovat během nucené pauzy," přibližuje manažer marketingu a PR FK Teplice Martin Kovařík, jehož pracovna se stala studiem, ve kterém se ze zaprášených videokazet slavné žlutomodré okamžiky digitalizují do moderních formátů. 

V minulých dnech teplický klub vysílal duel Teplice - Slovácko, který dává vzpomenout na vítězství v poháru ČMFS 2009 a také dokument Cesta za pohárem. K vidění byla také poslední bitva "sklářů" v evropských pohárech z téhož roku, kdy byl jejich soupeřem Hapoel Tel Aviv. 

"Fanoušci se můžou těšit na opravdové lahůdky. Díky Fandovi Bílkovi a jeho VHS archivu uvidí oba naše zápasy s Dortmundem nebo první televizní duel po postupu do ligy, který jsme na podzim 1996 odehráli doma se Slavií a gólem Bystroně vyhráli. Máme i zápasy s Kaiserslauternem, Feyenoordem nebo krásné televizní zápasy ze stříbrné sezony 1998/1999. Chceme digitalizovat také sestřihy z ligových utkání. A budeme moc rádi, když se nám ozvou fanoušci, kteří mají různá raritní videa, VHS záznamy a tak dále," vyzývá Kovařík diváckou obec. 

Nejbližší program archivu FK Teplice na Facebooku a YouTube: 

úterý 24. března od 20:00 - VHS Pohár je náš (o vítězství v Poháru ČMFS 2003)
středa 25. března od 20:00 - DVD Pavel Verbíř
pátek 27. března od 20:00 - Intertoto cup 2002: Teplice - Santa Clara
sobota 28. března od 20:00 - Intertoto cup 2002: Teplice - Kaiserslautern
neděle 29. března od 20:00 - Intertoto cup 2002: Teplice - Bologna