„Nechápu. Něco jsme si řekli a pak jsme to stejně neplnili. Jsme hodně dole, bude to těžké se vyhrabat zpátky nahoru. Takovou krizi jsem nezažil, co jsem tady," hlesl jen obránce Baníku Ondřej Běloušek. Baníkovci měli v závěru střetnutí tlak, ale vytěžit z něj nedokázali nic, naopak pět minut před koncem dostal druhou žlutou a následnou červenou kartu Šural. Hosté byli v zakončení nebezpečnější, třikrát zatřásli brankou po ráně do břevna.

„Tři břevna, to jsem snad ještě nezažil," kroutil hlavou kapitán Ústečanů Jan Martykán. „Měli jsme zápas pod kontrolou, myslím, že jsme klidně mohli i nějaký další gól přidat. Bylo by to klidnější," přidal Martykán.

„Soupeř hrál v prvním poločase chytře, hrál po větru, což nám trošku ztížilo situaci. Navíc měli hosté ještě další dvě nebo tři situace, které klidně mohli skončit brankou, zachovali jsme se v těchto situacích nedisciplinovaně. Hráčům asi nedošlo o co se tady hraje," hodnotil zápas domácí trenér Pavel Medynský, který tým vedl ve druhém zápase a stále čeká na první body.

„V některých situacích jsme měli zachovat více klidu a myslím, že bysme se dokázali ještě více prosadit. Ale máme tři body, tak jsme spokojení," řekl hostující trenér Petr Němec.