Podzimní část jste zvládli skvěle, přišlo jen jedno zaváhání s Teplicemi. Na jaře jste také vládli, ale bylo i několik remíz, které zapříčinily, že o postupu nebylo rozhodnuto dříve. Čím to?


Podzimní část jsme zvládli opravdu výtečně, dařilo se nám ve všech směrech a podzimní část měla rozhodující podíl na postupu a proto musíme konstatovat že to byl výjimečný výsledek, který se stane opravdu jednou za X let, získat 42 bodů je opravdová porce umění. Jaro bylo plné očekávání, předali jsme čtyři hráče do mužské složky - Čermáka , Hykla , Hrešička , Režného a museli jsme je doplnit. Myslím si, že z prvních šesti zápasů udělat 13 bodů je velice slušné, nevím co by za to dala jiná mužstva a tento cíl jsme si dali k zajištění postupu. Získáním potřebných bodů jsme začali dávat prostor mladým hráčům a pomoci “B“ dorostu k postupu z divize v současné době ztrácí na první mužstvo v tabulce 1 bod na postup.


Dá se postup dorostenců do I. ligy brát jako váš největší trenérský úspěch?


Trenérských úspěchů jsem dosáhl více ale tento je rozhodně největší. Samozřejmě postup do I. ligy je úspěchem pro celý klub a mládež všeobecně, která se podílí rovnoměrně na úspěchu.


Do konce soutěže zbývají ještě čtyři zápasy, vám k absolutnímu prvenství chybí bod. Jak budou zápasy vypadat?


V současné době je postup zajištěn a rozhodnut . „A“ dorost bude startovat v zápasech v divizi a udělá vše pro postup i v divizi a získaní pro mládež postupového double.


Jakou roli byste si přál aby SIAD Most v soutěži hrál?


Rozhodně důstojnou, po přestavbě mužstva - odejde 10 hráčů a bude důležité se rychle adaptovat na novou soutěž . Soutěž bude hrozně těžká, je to nejvyšší soutěž a nejlepší hráči z republiky.


Do nové sezóny vám přijdou do mužstva zřejmě noví mladí fotbalisté z B dorostu a podobně, nebude to o to těžší se prát ve vrcholné soutěži?


Všechna mužstva budou hrát s novými hráči ale ne každý bude mít přestavbu mužstva tak velkou jako my . Ročník 90 není tak kvalitní jako v jiných klubech a proto to budeme řešit ročník 91 který je dobře připravován dlouhodobě.