Co se vlastně stalo v první desetiminutovce druhého poločasu?
Jsou to standardní situace, což je v zápase kapitola sama o sobě, protože ve hře můžete soupeře přehrávat, ale standardky jsou takovou hrou ve hře. A my jsme při nich pořád takoví nedůrazní. V zápase jsme u hráčů byli, ale oni tam zkrátka zase byli o kousek dřív než my. A to nás pak bohužel sráží. Neříkám, že hra od nás byla úplně perfektní, ale byla dobrá. A soupeř se nám pak takhle dostane do zápasu.

Trenér Sigmy Václav Jílek
Olomoucký Jílek byl na svůj tým hrdý. Co vymyslel na Kangu?

Přitom ze hry Baník žádnou nebezpečnou gólovku neměl…
Přesně tak. Nás to ale naštěstí nesrazilo psychicky, ale trošku to vezme týmu vítr z plachet.

Od stavu 1:2 pak ale přišel velký tlak Boleslavi. Chtěl to Baník už jenom ubránit, nebo jste do toho vy ještě více šlápli?
Dneska jsme si šli za tím výsledkem. A nakonec až do úplně poslední minuty. Nemyslím, že by se soupeř pak nějak zatáhl, ale my jsme do toho šli dneska naplno a nakonec jsme za to byli odměněni.

Konec zápasu byl hodně hektický - červená karta, drtivý tlak a nakonec i gól.
Fotbalový fanoušek ví, že závěry zápasů taková dramata přináší. Čas nám rychle ubíhal, tak jsme se snažili zjednodušit hru a nákopy se dostávat do vápna. K té červené se nemůžu vyjádřit, protože vůbec nevím, co se tam stalo, nebo co si řekli. Ale bylo asi vidět, že nás to vyloučení ještě více nakoplo a o to víc jsme chtěli s výsledkem něco udělat.

Michal Kordula.
Žádná změna. Trenér Kordula má dál důvěru vedení Slovácka