Novinkou v letošním roce byla účast v Lize dětí a mládeže, která byla pořádaná pod hlavičkou ČSFu a měla celkem pět soutěžních kol. Tým SK Leon Most se zúčastnil všech kol a tři z nich dokonce vyhrál. Hlavním cílem této soutěže bylo přivést k zápasení, jak ostřílené bojovníky, tak i nové tváře. Za tým SK Leon Most pravidelně soutěžilo více jak 20 závodníků a na této akci startovali nejen ostřílení borci jako Matyáš Vítězslav Vítek, Štěpán Zuda či Roman Kuneš, ale byli zde i další, kteří tým podrželi a kteří svými pravidelnými výkony pomohli týmu k celkovému vítezství v soutěži. Například Miroslav Konečný, který je stále ještě nováčkem v týmu SK Leon skončil v celkovém hodnocení ligy na druhém místě.

Zodpovědnou osobou ve vztahu s akcemi ČSFu byl vedením oddílu pověřen Vojtěch Brzoň, který se jako trenér a kouč zúčastnil všech kol Ligy dětí a mládeže. K účasti v tomto bohulibém projektu se vyjádřil následně „Za tým SK Leon bych chtěl poděkovat všem svým svěřencům, kteří srdnatě reprezentovali nejen náš klub ale i celé město Most. Velké poděkování a respekt patří všem rodičům, kteří se podíleli na realizaci výjezdů na tyto závody“.

Celkové výsledky našeho týmu jsou absolutní vítezství v pořadí klubů, druhé místo Miroslava Konečného a třetí místo Matyáše Vítězslava Vítka v pořadí jednotlivců. Celkem se této soutěže zúčastnilo 23 klubů a 159 jednotlivců.

O dalším dění sportovců budu informovat příště, protože nás čeká ještě několik akcí, například Světový pohár WMAC, Christmas Cup a zkoušky na technické stupně.

Petr Václavík - předseda a hlavní trenér SK Leon