V sobotu 16. října, po více, než ročním odkládání, se nám konečně podařilo uspořádat další ročník Diverse night. Domácí trio Diversity (na snímku) zahraje svůj moderní, progressive instrumentální set, a to s novopečeným bubeníkem Vaškem, tak se přijďte na novu sestavu mrknout. Jejich prvním hostem bude táborská kapela Procrastination. Stylově se řadí k tvrdším odnožím rockové hudby – grunge, metal, progressive.

V roce 2014 vydala svoje první studiové album Rooster, kde dokáže být jak nekompromisně metalově naštvaná, tak i poněkud citlivě a něžně naladěná a protkaná polyrytmickými celky. V červnu 2019 kapela vydala v pořadí druhé studiové album Untitled. Dalším hostem budou Object z Kraslic, kteří se předvedou se svým melodickým progressive metalem. Chlapi se také pyšní poslední deskou Starving Paradise, kterou vydali na konci roku 2019.

Rezervace vstupenek na e-mailu rezervace@rokac-vinohrady.cz. Uveďte jméno, datum koncertu, počet osob a telefonní kontakt. Poté si lístky vyzvednete v den konání koncertu od 18.30 do 20 hodin, kdy začíná akce. Stále platí protiepidemická opatření.

Vašek Purchart – Mostecký hudební spolek