Litvínovská Citadela připravila na poslední listopadový víkend od pátku 25. do neděle 27. listopadu festival zaměřený na sporty s outdoorovou tématikou. Ve třech dnech návštěvníky seznámí formou promítání filmů a fotografií s přednáškou se třemi sporty. Tomáš Langhammer, pořadatel Krušnoman triatlonových a duatloných závodů a zakladatel jednoho z nejúspěšnějších oddílů v ČR, bude povídat o triatlonu.

Radek „Karkys" Karko, který je spjat hlavně s filmovou produkcí LIP Production, která má spoustu nadšených fanoušků díky svým projektům jako Snowporning, Wakeporning nebo Howl Seat, pohovoří o extrémních sportech.

Cyklistiku představí Jiří Kříž, bývalý běžec na dlouhých tratích a maratonec, který se cyklistice věnuje posledních 20 let, většinou etapovým závodům v Evropě a mezi jeho největší úspěchy patří třetí místo v závodě Crocodile Trophy v Austrálii.

Začátek promítání je vždy od 18.00 hodin v Café Baru Citadela. Vstupné je 50 Kč/den.

Další akce v Citadele

Zábavné představení pro děti Michal k snídani

V sobotu 26. listopadu bude představení Michala Nesvadby „KOUZELNÁ ŠKOLKA- MICHAL K SNÍDANI", které zábavnou formou působí na fantazii dětí a tu pak rozvíjí při nápadech a vynálezech, které pro děti Michal vymýšlí. Michal dětem servíruje legrační pokrmy, mají se bavit i rodič. Začátek představení je v 15.00 hodin na Velké scéně v Citadele. Vstupné je 165 Kč (divák je dítě 3 roky a víc a dospělý, dítě 1 a 2 roky v doprovodu dvou platících je zdarma, bez nároku na sedačku na klíně osoby starší 18 let). Vstupné pro ZTP/P činí 83 Kč. Délka představení je 60 minut bez přestávky. Děti do 5 let musí mít vždy doprovod. Vstupenky si lze zakoupit v pokladně Citadely, zarezervovat telefonicky 476 111 487 nebo on-line na webu www.citadela-litvinov.cz.

Čechomor Vánoční koncert 2016

Do Citadely zavítá ve středu 30. listopadu v rámci vánočního turné česká legenda s dlouhou tradicí, skupina Čechomor. Začátek koncertu je v 19.00 hodin na Velké scéně v Citadele. Vstupné je 490 Kč (řada 1-10)/450 Kč (řada 11-14). Vstupenky ve výši 490 Kč (řada 2,7, a 10) jsou k zakoupení v pokladně Citadely (nelze platit kartou ani poukázkami), dále pak v síti Ticketstream.cz.