Byl nával, ale všude vládla pohoda díky sluníčku a dobré organizaci. Řidiči zkoušeli sedm vozů ŠKODA Superb a ŠKODA Yeti. Další návštěvníci zatím sbírali užitečné informace o novinkách ve výstavním a zábavním Parku, který vznikl na sněhu z obřího stanu, ŠKODA Boutique, občerstvení a vyhřívaných odpočívadel u koncertního pódia.

Někteří lidé jen tak leželi na vacích pod teplomety, jiní si prohlíželi nový vůz ŠKODA Octavia, který představil Martin Dejdar. Děti měly třeba diskotéky a soutěž Chyť si svého Yetiho!, dospělí soutěžili o zapůjčení vozu ŠKODA Citigo na 9 měsíců. Pro všechny byl koncert skupiny Nightwork.

„Když jsme se dozvěděli, že na Klínech je ŠKODA Park s doprovodným programem pro děti, tak jsme to pojali jako rodinný výlet, protože máme 3,5letého kluka," řekla Jana Tošovská z Ústí nad Labem. Pořadatelé s mladými rodinami počítali. „Máme samozřejmě i dětské autosedačky," řekl Jakub Danielka, koordinátor testovacích jízd. Pochvaloval si ideální počasí a silnici pod sněhem. ŠKODA mohla dokázat, co umí.