Položil tašku na střechu auta, přišel o ni
Na drzého zloděje narazil jeden Mostečan. Minulý týden si v ulici poblíž centra Mostu v nočních hodinách bral věci ze zavazadlového prostoru. Bohužel si odložil tašku na střechu vozidla, čehož využil neznámý poberta, který si zavazadla všiml a odcizil ho. Zloděj se dal po krádeži ihned na útěk. Poškozený motorista přišel o doklady, peníze a platební kartu. Způsobenou škodu vyčíslil na částku 4 000 korun a odcizení tašky oznámil mosteckým policistů, kteří se nyní případem přečinu krádeže zabývají.

Podnájemnice vzala z bytu cizí věci
Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže 41letou ženu z Mostu. Ta měla od loňského prosince do letošního jara z bytu, kde bydlela v pronájmu, odcizit různé vybavení a zařízení bytu. Poškozenému majiteli tak způsobila škodu ve výši 8 400 korun. Obviněná žena, která svým jednáním zanechala škodu na cizím majetku, je stíhána na svobodě.

V obchodě ukradl vysavače, policie ho dopadla a našla i lup
Policisté mosteckého obvodního oddělení sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže 32letému muži z obce na Mostecku. Ten měl dle výsledků šetření v druhé polovině července v jednom supermarketu odcizit dva mechanické vysavače v hodnotě 6 800 korun, které si uložil ještě v prodejně do batohu. Lup pak zastavil v jedné mostecké zastavárně, kde ho policie objevila a zajistila. Odcizené věci byly vráceny zpět poškozené prodejně. Podezřelý kradl již v minulosti a loni se vrátil z výkonu trestu.

Neviděli jste nehodu?
Dopravní policie šetří dopravní nehodu a hledá svědky. K té došlo již 11. července kolem 17.20 hodiny na křižovatce ulic Slovanská a Pod těžní věží v Mostě (poblíž koupaliště pod Resslem), kde se střetla vozidla značek Peugeot a Iveco Daily. Řidič peugeotu jel ulicí Pod těžní věží směrem ke koupališti, řidič auta továrny značky Iveco jel ulicí Slovanská ve směru ke koupališti. Ke zranění osob nedošlo. Hmotnou škodu policisté vyčíslili na částku 40 000 korun. Dechové zkoušky byly u obou motoristů negativní. Policie žádá případné svědky této nehody, aby se ozvali na linku 158 nebo na tel. číslo 606 808 819.