Zmínil hlavně oddíl ženské házené, která se stala nejpopulárnějším sportem v Mostě a jejíž interligové zápasy plní hlediště. Právě díky házené a mezinárodním turnajům se Most opět dostal do celostátní televize. Koranda ocenil také boxery, kteří ochotně pomáhají při různých akcích a kterým se v soutěžích rovněž daří. Mají na to, aby se z první ligy dostali do nejvyšší extraligové boxerské soutěže a proslavili Most stejně jako v éře socialismu.

„Podmínky jsou teď pro boxery tak dobré, že jednou bychom mohli mít i mistra Evropy," říká trenér boxerů Jaroslav Horák. Naráží na to, že v minulosti jeden odchovanec z Mostu patřil ve své kategorii k nejlepším na kontinentu. Oddíl, který bude při dalším postupu na výsluní potřebovat více peněz od sponzorů, má další talenty. Trénuje i žáky od devíti let. Chce vyvrátit předsudky, že box není vhodný pro mladé. Upozornili na sebe na jaře při 3. ročníku Memoriálu Jaroslava Horáka, což je mezinárodní turnaj talentované mládeže pořádaný na počest Horákovo otce.

I podle ředitele haly Jana Haška má box ambice stát se dalším sportem, který zaplní hlediště. S halou je po první sezóně spokojen. „Pro nás to byl rok, ve kterém jsme si vše vyzkoušeli a sbírali nové zkušenosti," řekl Hašek. Během července bude v hale méně rušno, začíná letní údržba. Na starosti má i fotbalová hřiště s renovovanými trávníky.