Vodní trampolína, lezecká stěna, houpací banány. To vše a mnoho dalších lákadel mohou lidé využít k zábavě a relaxaci. Atrakce budou v provozu denně od devíti do devatenácti hodin v klimatických podmínkách.

„Vodní atrakce jsou velice oblíbené. Největší zájem mají návštěvníci především o nafukovací atrakce a šlapadla. Na bezpečnost dohlíží vyškolený plavčík, každý z návštěvníků by měl respektovat jeho pokyny," sdělil Jan Syrový, ředitel Technických služeb města Mostu.

Vstup do vymezeného prostoru s atrakcemi je povolen pouze s platnou vstupenkou barevným páskem. Ten obdrží návštěvníci po zaplacení padesáti korun jako celodenní vstupné na nafukovací vodní atrakce.

Kromě vodních radovánek si na své přijdou i sportovci. V areálu Benediktu je vybudováno několik hřišť s umělým povrchem na volejbal, hokejbal a jiné sporty. Pro děti jsou k dispozici dětská hřiště s prolézačkami a klouzačkami. Matylda láká aktivní sportovce svými cyklostezkami a asfaltovou dráhou pro in-line a cyklisty o celkové délce 4 kilometry. V areálech je zajištěn provoz WC a sprch a také stánků s občerstvením.

Sandra Veverková