Soutěž spouštíme od 1. října, kdy budeme v naší redakci až do 31. října přijímat od dětí kreslené obrázky známých osobností.

Dětské výkresy můžou být doručeny poštovní zásilkou, elektronickou poštou na olga.markuzziova@denik.cz nebo na elektronickou adresu oldrich.hajek@denik.cz, případně můžou být doručeny osobně do naší redakce na adrese Bělehradská 3346 Most ve dnech PO PÁ v době od 9 do 15 hodin.

Obrázky budeme postupně zveřejňovat na našich webových stránkách www.mosteckydenik.cz a také v našich novinách, a to od 1. listopadu do 15. listopadu. Od 16. listopadu do 30. listopadu pak budete moci vy, naši čtenáři, hlasovat, který ze zveřejněných výkresů byste vybrali jako ten nejpovedenější.

Dítě, jehož výkres obdrží od našich čtenářů nejvíce hlasů, vyhraje povlečení renomované české firmy Matějovský, design London city, které si zahrálo svoji roli také v novém klipu zpěvačky Evy Matějovské, spolu s CD singlem nové písně této zpěvačky Oheň a růže. Dalších 24 dětí, kteří se umístí na dalších místech, obdrží CD singl s písní Oheň a růže, plakát zpěvačky Evy Matějovské nebo fotografii Evy Matějovské. Dalších 10 dětí pak obdrží fotografii Evy Matějovské.

Naše redakce pak vylosuje jeden kreslený obrázek, který nejvíce zaujme nás. Kreslíř tohoto obrázku obdrží od nás jako zvláštní cenu 2 CD skupiny No Name, která koncertovala 5. září ve sportovní hale v Mostě a jejímž „předskokanem" byla právě mladá dětská zpěvačka Eva Matějovská.

Všechny výherce pak zveřejníme začátkem prosince v našich novinách a na našich webových stránkách www.mosteckydenik.cz .

Vyzýváme tedy všechny děti z Mostecka ve věku od 6 do 15 let, aby začali malovat své výkresy slavných osobností, svůj výkres aby podepsali ve tvaru jméno, příjmení, věk, ke svému výkresu aby přiložili samostatný popisek o kterou osobnost se jedná, k popisku svoji adresu a kontakt a výkres aby doručili do naší redakce nejpozději do 31. října !