Stejně jako v minulém školním roce i v tom letošním žáci a zaměstnanci 8. ZŠ v Mostě pomáhají malé a těžce nemocné Natálce z Mostu.

V pololetí předali zástupci školy výtěžek z Vánočního jarmarku 3500 korun. Spolu s ním všichni vystavili vysvědčení Natálce, které podepsali i ti, kteří normálně vysvědčení dostávají – děti ze všech tříd. Natálka v té době byla na těžkém lékařském zákroku, a tak si mohla s rodinou „vychutnat“ své první vysvědčení až nyní. "Jsme rádi, že se jí i rodičům líbilo," sdělil Roman Ziegler, ředitel školy.

První vysvědčení

Maminka všem ze školy napsala: „Dnešek byl opravdu pro nás velice moc emoční v dobrém slova smyslu. Jsme rádi a vážíme si všech hodných lidí a malých dětí za to co pro naši Natálku dělají. Ale co letos dokázali děti a učitelé z 8. ZŠ v Mostě je opravdu neskutečné. Natálka dostala opožděně své první opravdové vysvědčení v životě. Všichni moc dobře vědí, jaká Natálka je a že do normální školy chodit nemůže, a i přesto všichni tito andělé jí vzali za svou spolužákyni… Tolik nás to dojalo, že fakt i slzy padaly. Andílci, děkujeme Vám všem za to, jak velká srdce máte a jak jste přijali naší Natálku za svou. Nejen, že jste se stali sběrači víček, ale rozhodli jste se i finančně podpořit Natálku z vašich školních akcí… Vaše vysvědčení, je opravdu luxusní a necháme ho zarámovat. Máme Vás neskutečně rádi a všech si Vás nesmírně vážíme.“

Ředitel dodal, že všichni ve škole jsou rádi, že mohou alespoň trochu pomoci a Natálce i rodičům přejí hodně zdaru v dalším boji. Kdybyste chtěli pomáhat také, kontaktujte vedení 8. ZŠ v Mostě.