Móda a hvězdy opět pomohou. Charitativní přehlídka počtvrté podpoří dětské domovy a zařízení Klokánek. Lístky na oblíbenou akci v Městském divadle v Mostě jsou každoročně vyprodány během několika dní.

„Doufáme, že divadlo opět zaplníme,“ přeje si Petra Vyoralová, majitelka Svatebního salonu Delta, který akci pořádá. Hlavním tématem přehlídky je pomoc dětem z Dětského domova ve Vysoké Peci na Chomutovsku a zařízení Klokánek v Teplicích a Ústí nad Labem. „Je to také o sourozencích Kašákových, protože jak Veronika, dnes úspěšná modelka, tak i Karel, dnes moderátor televizní stanice Nova, v dětském domově vyrůstali,“ říká dále Vyoralová s tím, že přehled účinkujících je tradičně velice dlouhý.

Zchátralý a poškozený park u mostecké sportovní haly je terčem kritiky řadu let. Každý projekt na obnovu zatím ztroskotal
Proměna parku u mostecké haly má stát až 73 milionů korun

Na módním molu se v průběhu večera například vystřídají Mónica Sofia, modelka z exotických Kapverd, Eva Decastelo, nejkrásnější dívka internetu roku 2004 Inna Puhajková, Česká Miss 2015 Nikol Švatnerová, Supermiss 2015 Lenka Čepeláková, Miss léta 2016 Tereza Bohuslavová, Miss ČR 2005 Lucie Šlégr, Miss Prima křivky Štěpánka Poláková nebo Mistr Global 2016 Tomáš Martinka. Přijede i nově korunovaná Miss Face. Ve společenských a svatebních šatech se znovu představí mostecké házenkářky, populární Černí andělé.

Tak vypadala akce Móda a hvězdy loni: 

Mezi vystupujícími letos nebude chybět ani Veronika Kašáková. „Ta se rozhodla být zase jednou za modelku, proto máme změnu v moderátorské dvojici,“ doplňuje Vyoralová s tím, že Karel Kašák jako moderátor zůstává. „S ním bude programem provázet velmi atraktivní a úžasný David Gránský, který sám velice aktivně pomáhá Klokánku v Teplicích,“ dodala pořadatelka. „Těším se, určitě to bude zajímavé,“ prozradil Deníku Karel Kašák. Vystoupí známá gospelová zpěvačka Leona Gyöngyösi. Jako každý rok je přichystáno také jedno překvapení.

Přehlídka módních kolekcí několika salonů pro sezonu 2018, která přinese finanční pomoc dětem, se uskuteční v neděli 22. října od 19 hodin v Městském divadle v Mostě.

Jiří Novák (vlevo) a Antonín Šlégr
Politik v nemocnici a ošetřovatel v útulku se stali mosteckými osobnostmi roku