V Klínech na Mostecku jsou v provozu dva kilometry sjezdovek, na kterých je 50 až 70 centimetrů sněhu. Středisko denně od 17:00 do 20:00 nabízí také večerní lyžování. "Od úterý do soboty na sjezdovce Centrální a na lanovce, v neděli a v pondělí na sjezdovce Poma a vleku K1," upřesnili provozovatelé. V okolí areálu je několik běžeckých okruhů, které nabízí dohromady 39 kilometrů pro běžkaře. Na teplickém Bouřňáku jsou denně v provozu všechny vleky.

Až 80 centimetrů sněhu je v Zadní Telnici na Ústecku, lyžaři mají k dispozici pět kilometrů tratí, všechny vleky a také lanovou dráhu. Areál se o víkendech potýká s velkým náporem lyžařů, provozovatelé proto doporučují, aby lidé parkovali také v Adolfově. V Horním Podluží na Děčínsku jsou v provozu také všechny sjezdovky, středisko nabízí přes dva kilometry upravených tratí.

Skvělé podmínky jsou rovněž v areálu Alšovka na Chomutovsku. Na sjezdovkách je až 90 centimetrů sněhu. Provozovatelé upravili i bruslařský okruh pro běžkaře. Pro nejmenší je rolbou upravený svah na bobování. Menší středisko na Komáří Vížce na Teplicku má tři upravené sjezdovky v celkové délce přes jeden kilometr. V provozu je denně i sjezdovka v Malečově na Ústecku.

Pro běžkaře jsou upraveny trasy v Krušných horách. V okolí Petrovic na Ústecku je to 20 kilometrů, u Adolfova 30 kilometrů. Pro klasiku i bruslaře je na Dlouhé Louce připraveno 54 kilometrů upravených tratí.