Utkání, které se odehraje na hřišti vedle zimního stadionu, pořádá nadace Vlaďka dětem, jejíž zakladatelkou je modelka Vlaďka Erbová. „V podstatě každé utkání Amfory je benefiční. Petr Salava, prezident klubu, zná zaměření mé nadace a jeden termín nám věnoval," řekla mostecká rodačka Vlaďka Erbová, jež zároveň vybírala místo pro konání zápasu. „Jsem mostecko – litvínovská, tak jsem si řekla, že by to mělo být někde tady," doplnila. Nad akcí převzala záštitu radnice, utkání se tak odehraje v rámci Svatomichaelských slavností.

Soupisky Amfory a mužstva hokejistů zatím nejsou známy. „Za Amforu nicméně stoprocentně nastoupí herec Roman Skamene, zpěvák Jirka Zonyga a můj manžel, bývalý fotbalista Tomáš Řepka," pokračovala Erbová. Moderátory sportovního dopoledne budou Petr Salava a Václav Tittelbach. V roli rozhodčí se představí Dagmar Damková.

Mezi diváky nebudou chybět děti, které se léčily nebo stále léčí na ústeckém hematoonkologickém oddělení.

Utkání začne v 10:30. Dospělí zaplatí vstupné sto korun, děti nic. Po něm začne autogramiáda všech účastníků. Dorazit by na ni měli i současní litvínovští hokejisté.