Při příjezdu hasičů na místo byli všichni lidé z haly venku. Museli opustit objekt okamžitě, mnoho jich odešlo bez osobních věcí. Podle některých v objektu nastal výbuch.

Požár se ze spodní části dostal na střechu haly. Hořelo v jejím meziplášti. Hasiči zasahovali v dýchací technice a ze dvou automobilových plošin. Požár byl lokalizován v 15.16 hodin.

Na místě byl i starosta Korozluk Miroslav Nedrda.

Hořelo pouze v areálu továrny na plasty, oheň se nedostal k obytné zástavbě ve vesnici. "Hasiči jsou uvnitř a dělají vše pro to, aby se oheň nešířil dál," řekl Nedrda Mosteckému deníku před 13. hodinou.

Požár byl hasičům oznámen v 11.35 hodin. Dvacet lidí opustilo halu po vznícení. Nikdo nebyl zraněn.

„K požáru vyjela jednotka hasičů ze stanice Most, dobrovolné jednotky z Braňan a Libčevsi a podniková jednotka z Unipetrolu RPA Litvínov," uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková v poledne řekla, že na místo vyjeli také kriminalisté, kteří budou zjišťovat příčinu požáru.

"Příčina požáru zatím není stanovena. Na to je ještě brzy. Nevíme ani, kde bylo ohnisko požáru," sdělila Mosteckému deníku v 15.30 hodin mluvčí policie.

Policie už má předběžný odhad výše škod, ale zatím ho nechce zveřejňovat. Upřesňovat ho budou zástupci továrny.