Zvolili i pětičlennou radu obce. Starostku a jejího zástupce doplnili nováčci Vladimíra Strolená (ODS) a Miroslav Caba (sdružení Pro sport a zdraví) a Venuše Ladmová (sdružení Obec pro život), která byla radní i v minulém období.

Vítězem říjnových voleb v Obrnicích je ODS, která získala devět křesel v patnáctičlenném zastupitelstvu. Na spolupráci se občanští demokraté dohodli se dvěma zastupiteli Pro sport a zdraví a dvěma zastupiteli z Obce pro život. Opozici tak tvoří zbylí dva zastupitelé, kteří kandidovali za ČSSD.  

Starostku, jejího zástupce i radní podpořili ve veřejné volbě svými hlasy všichni ostatní zastupitelé včetně opozičních. Odsouhlasili i kandidáty do finančního a kontrolního výboru. „Děkuji za důvěru a velmi silný mandát, který jsem od vás získala. Budu i nadále dělat pro obec maximum, aby se nám tu všem dobře žilo,“ řekla Miklošová bezprostředně po svém zvolení.

Zastupitelé v novém složení pak odsouhlasili nové znění Zakládací smlouvy obecně prospěšné společnosti Místní akční skupina (MAS) Naděje, schválili rozpočtové opatření a také žádost o dotaci z Úřadu vlády na úhradu mzdových a provozních nákladů sociální terénní práce ve vyloučených lokalitách v příštím roce.