Podle policejní mluvčí Ludmily Světlákové se loupež stala v neděli 20. listopadu kolem 05.45 hodin v Mostě poblíž tržnice u Kosmosu.

"Tehdy v ulici Víta Nejedlého přišel do tamní herny maskovaný muž, přistoupil k obslužnému pultu a pod hrozbou blíže nezjištěné pistole donutil přítomnou ženu k vydání finanční hotovosti. Poté z herny utekl," uvedla mluvčí.

Podle výsledků šetření byl pachatel ve věku asi 25 až 30 let, vysoký kolem 170 -175 cm, na sobě měl bundu s kapucí tmavé barvy. Bunda má potisky na hrudníku a levém rukávu, u kalhot je potisk na levém předním stehně.

Kriminalisté mají informaci o tom, že v době spáchání trestného činu byli v okolí pejskaři. "Ti si mohli všimnout mladíka, který mířil na tržnici do herny," dodala mluvčí.

Policisté přijmou informace na lince tísňového volání 158.

Policie také pátrá po totožnosti mladé ženy, která do herny vstoupila krátce po loupeži a mohla by poskytnout kriminalistům důležité svědectví. Šlo o ženu ve věku 20-30 let, štíhlé postavy. Žena měla tmavé dlouhé vlasy, bundu tmavé barvy, rifle (v horní části světlejší odstín) zřejmě se záplatami po stranách stehen či rozpárané, přes rameno kabelu černé barvy. I ona může zavolat na linku 158.