Toto jsou další případy, o kterých v pátek v 16.24 hodin informovala mluvčí městské policie Ilona Kozlová.

Nabourané vozidlo
Na služebnu městské policie v ulici Vl. Majakovského přišel muž ohlásit dopravní nehodu, kdy vozidlo nabouralo další tři zaparkovaná vozidla a nyní je komunikace neprůjezdná. Odtahové vozidlo městské policie vozidlo odtáhlo na odstavné parkoviště městské policie v ulici Pionýrů, jehož řidič byl odvezen do nemocnice na ošetření.

Problémový klient
Pracovnice úřadu práce upozornila na problémového klienta, který nebyl spokojený s nabízenou službou. V přítomnosti hlídky městské policie se muž zklidnil a bez problému odešel.

O půl hodiny později strážníci městské policie zajistili dalšího agresivního zákazníka na hlavní poště, který na pracovnice za přepážkou pokřikoval a verbálně je urážel, že mu údajně vrátily falešné bankovky. Až v přítomnosti městských strážníků se 52letý muž zklidnil a z místa odešel.

Tvrdě usnul, do bytu se dostali až hasiči
O život svého nemocného muže měla obavu žena, která se nemohla dostat do bytu, kde byly zasunuté klíče z druhé strany dveří, a požádala o pomoc městskou policii. Dveře otevřeli až hasiči, který s pomocí techniky dveře otevřeli. Ženě se ulevilo, když svého muže nalezla v pokoji, kde tvrdě spal. Vzal si prášky na spaní.