Policie hovoří o úspěchu. Díky všímavosti hlídky obvodního oddělení Most-Zahradní zadrželi kriminalisté po pár hodinách muže podezřelého z loupeže. Stala se ve čtvrtek kolem půl čtvrté ráno v jedné místní herně.

Jen několik minut po loupeži si policisté všimli mladíka s kapucí na hlavě, který začal před nimi utíkat. Hlídka ho pronásledovala a zadržela. Muž uvedl, že se prochází jen tak městem a policie se bojí, a proto utíkal. Hlídka zatím nevěděla nic o loupeži a mladíka propustila. Když se o loupeži dozvěděla, zjistila, že se mladík podobal podle popisu neznámému lupiči. Kriminalisté pak podezřelého zadrželi v místě bydliště.

"Obviněný měl přijít do herny, když uvnitř byla jen obsluhující žena. Zamířil hned k baru a řekl si o peníze. Z kapsy povytáhl nůž o velikosti zhruba 30 centimetrů a znovu svůj požadavek důrazně zopakoval. Žena mu z obavy o svůj život vydala finanční hotovost. Ke zranění osoby nedošlo. Muž z baru poté ihned odešel. Policisté peníze zajistili, muž stihl utratit jen nepatrný obnos," popsala případ policejní mluvčí.