Své návrhy na nejlepšího sportovce Mostecka za rok 2011 a nejúspěšnější oddíly můžete posílat na mail: vaclav.veverka@denik.cz. Pokud víte o někom, kdo by si v nominaci také zasloužil pro své výkony a výsledky být, neváhejte jeho jméno do mailu připsat. Své nominace můžete zasílat do 25. února, kdy z vašich hlasů vybereme nejlepšího sportovce za uplynulý rok.

Sportovci:

Hokej:
Viktor Hübl:
Patří mezi nejproduktivnější střelce extraligového hokejového klubu HC Verva Litvínov. Na kontě má 34 kanadských bodů za 15 gólů a 19 asistencí.

František Lukeš: Druhý nejlepší střelec hokejového Litvínova s 32 kanadskými body za 12 gólů a 20 asistencí.

Fotbal:
Zoran Danoski:
Nejlepší střelec druholigového fotbalového FK Baník Most. Danoski se trefil do sítě soupeřů šestkrát.

Michal Unger: Jednička mezi tyčemi divizního nováčka FK Baník Souš. I díky jeho zákrokům Souš v minulém roce postoupila z krajského přeboru do čtvrté nejvyšší soutěže – divize.

Házená:
Martina Crhová:
Nejlepší střelkyně a reprezentantka z házenkářského DHK Baník Most. Na kontě má 72 branek.

Hana Martinková: Házenkářská reprezentantka, která má v nejvyšší ženská soutěži – interlize, na kontě 61 přesných zásahů.

Lucie Kantůrková: Po nedávném porodu dvojčat se rychle vrátila v dresu Baníku Most do branky v nejvyšší soutěži, kde patří k nepřehlédnutelným oporám týmu.

Badminton:
Bedřich Valenta:
Jedna z nejvýraznějších hráčských postav badmintonového Super Stars Most. Valenta patří do juniorské reprezentace. Je spolehlivým dodavatelem úspěchů jak na tuzemské scéně, tak v zahraničí.

Veronika Koldová: Oddílová kolegyně Bedřicha Valenty taktéž patří do juniorské reprezentace a na svém kontě má jak tuzemské, tak i zahraniční úspěchy.

Atletika:
Ivo Řezáč:
Nestor litvínovské atletiky. Ve veteránských kategoriích sbírá úspěchy, kde se dá. V roce 2011 získal titul mistra Evropy v bězích na pět a deset kilometrů.

Lyžování:

Ivana Öhlschlegelová: Je závodní lyžařka. Závodí v kategorii Masters a každoročně obsazuje 1. místa na národních i mezinárodních závodech, MČR i světových šampionátech.

Oddíly:

Hokej:
HC Verva Litvínov:
Více jak pět desítek let se litvínovský hokej drží v nejvyšší soutěži.

Fotbal:
FK Baník Most:
Druholigový FK Baník Most sice neměl skvostný podzim a čeká ho na jaře boj o záchranu druhé nejvyšší soutěže. Na Mostecku ale prezentuje druhou nejvyšší tuzemskou soutěž a může se chlubit i úspěšnou mládežnickou základnou.

FK Baník Souš: Nováček fotbalové divize, kam postoupil po skvělé jarní jízdě v minulé sezoně.

Házená:
DHK Baník Most:
Házená v Mostě táhne. Zápasy mosteckých hráček lákají do ochozů zrekonstruované sportovní haly více jak devět stovek diváků. Zdejší kulisa je vyhlášená.


Badminton:
Super Stars Most:
Úspěšný badmintonový klub, který si udělal jméno jak na české scéně, tak i v zahraničí. Trenér Lukáš Kroc patří mezi nejlepší trenéry v republice.

Atletika:
AK Most:
Mostecký atletický klub má dlouho tradici a vychovává desítky talentů královny sportů.

Stolní hokej:
BHC Most:
Stolní hokejistů z BHC Most sbírají nemalé úspěchy jak v ČR, tak v zahraničí. Ve svém středu mají i několik reprezentantů.

Hokejbal:
HBC Pento Most:
Zástupce Mostecka v nejvyšší hokejbalové soutěži. Rok co rok nechybí penťáci v bojích play – off.