V nepříjemném play out uhájili mostečtí hokejbalisté, tradiční účastník nejvyšší soutěže, extraligovou příslušnost. Po nevydařené sezoně Most do bojů o záchranu posílil, pomohli zkušení tahouni, a v závěru soutěže nasbíral důležité body. Do baráže o extraligu musel nakonec Rakovník.

Most už v závěru základní části začal získávat důležité body. V přímém souboji porazil Rakovník, poté sebral body také prvnímu a druhému celku tabulky. To už mostecký tým posílily některé výrazné tváře, které byly oporami v minulých úspěšných sezonách.

Na pomoc přišel i mistr světa

Pomoci se záchranou přišel opět také žatecký Slavomír Švancar, mistr světa a mnohonásobný reprezentant a nejlepší „bodovač“ extraligy, který i v šestačtyřiceti letech patřil ke klíčovým hráčům. A opět rozhodoval zápasy.

V play out poté Most nasbíral další body a vybojoval záchranu. Spolu s ním jsou v klidu také Sudoměřice. Naopak poslední Rakovník musí do baráže.

Pro mostecký A tým tak už skončila sezona, úkolem vedení klubu je určitě stabilizovat a pokud možno posílit kádr, aby v příští sezoně hrál tým na vyšších příčkách. Všichni v Mostě doufají, že tato nepovedená sezona byla výjimkou.

Po sezoně už má také rezerva extraligového Mostu. Ta v 2. národní hokejbalové lize postoupila do play off, tam ale rychle vypadla 0:3 na zápasy se silným Litvínovem.