Svůj dárek si tak Dávid osahal rovnou ze závodní sedačky. Na jezdění je zvyklý, ale závodní auto je pro něj novinkou. „Díky častému cestování do Německa mám najezděno 1,7 milionu kilometrů, ale to je maličko jiné řízení. Moc se těším," řekl Dávid, který bude s fabií kroužit po mosteckém autodromu.

Bitva o stříbro: Most hraje na Slavii

O česko-slovenském interligovém titulu je rozhodnuto, potřetí za sebou ho vyhrály házenkářky Michalovců. O druhé místo ale stále zuří boj mezi třetím Mostem a druhou Slavií a dvě kola před koncem základní části dojde na jejich vzájemný souboj.

Černí andělé potřebují v sobotu v Praze zvítězit, aby smazali dvoubodovou ztrátu na slávistky a boj o stříbro měli ve své moci.

„Poslední dva zápasy nás po porážce od Michalovců nahodily zpět na vítěznou vlnu. Jsme si vědomi důležitosti sobotního zápasu, ve kterém jde o konečné postavení v tabulce WHIL a pro výchozí pozici pro play off. Slavii jako soupeře velmi dobře známe. Stejně tak i ona nás. Zápas bude velmi vyrovnaný, soupeř i my máme v kádru několik reprezentantek. Rozhodne aktuální forma v den zápasu a plno dalších maličkostí. Věřím, že uspějeme," hlásí odhodlaně trenér Baníku Peter Dávid, jehož tým porazil Slavii v prvním utkání doma o tři góly 23:20.