V domácí premiéře nakonec slavíte nad Zlínem, kterému jste nadělili debakl. Přitom ze začátku to tak jednoznačně nevypadalo.

V prvním poločase jsme začali pod vlivem toho, že soupeř přijel trošku oslabený, takže jsme ten úvod maličko podcenili, ale to se stává. Ta hra nám vycházela, jen se nám nedařilo proměňovat šance. Ve druhém poločase jsme zlepšili obranu a dostali soupeře pod tlak. S výsledkem jsem spokojený, chce to jen zapracovat na proměňování šanci, to by se nám nemělo stávat.

Jak se do tréninkového procesu promítla chřipková epidemie. Minulý zápas jste museli odložit.

I to může být důsledkem dnešní úvodní nevyhranosti. Minulý týden jsme netrénovali a některé holky i tento týden. Na sto procent jsme v tréninku fungovali od středy, takže to bylo po těch nemocech takové všelijaké. Neměli jsme moc síly. Jak říkám, od středy jsme ale šli naplno. Myslím, že v prvním poločase se to projevilo.

Máte za sebou domácí premiéru. Co jste na atmosféru v Mostě říkal?

Je to fajn, fanoušci jsou tady skvělí. Jsou dalším hráčem na hřišti, fandí za všech okolností. To je pro nás to nejdůležitější. Moc se těším až to tady bude plné, až dorazí těžší soupeř.

Jak jste se vůbec srovnal s tou změnou. Přece jen váš příchod z Veselí byl trochu narychlo.

Bylo to trošku hektické v závěru roku před Vánoci řešit takové věci. Vyřešilo se to až v závěru roku. Nebylo to nic příjemného pro nikoho během sezony dělat rošády na trenérských postech. Já jsem se ale rozhodl a doufám, že to všechno půjde jen k lepšímu. Zatím je to ve fázi, že si na tým zvykám a tým si zvyká na mě. Doufám, že se to bude jen zlepšovat.

Ve Veselí nebyli z vašeho kroku nadšení…

To je samozřejmé, neměli za mě žádnou náhradu, i když jsem se snažil za sebe někoho doporučit. Nakonec si vybrali zkušeného trenéra pana Packu. Nedávno seděl na lavičce Juventy (Michalovce) a interligu zná výborně, zná každý tým, zná hráčky soupeře. Sezona je ve Veselí rozběhnutá dobře, dosáhli jsme tolika bodů, které jsme si na začátku vytýčili. Já jim držím palce a doufám, že to přetaví v postup do play off.

A co v Mostě. Bude tady potřeba něco změnit?

Moc ani ne. Hra, kterou se Most prezentoval, ta je postavená dobře. Pomalu jen doplníme některé věci, které jsem přinesl. A cíle? Pro takový klub jako je Most musí být nejvyšší. Doufám, že se nám podaří zdolat všechny tři vrcholy.