Za Milera to musel vzít na lavičce předseda klubu Jakub Verner, který ke vzniklým starostem přičetl ještě výpadek tří hráčů základní sestavy. Ani to baníkovce nezlomilo a došli si pro výhru 23:21 (11:9).

Vyrovnaný zápas dokázal Most v samém závěru vytáhnout až na čtyřbrankový rozdíl, ale hostující sokolové se chtěli ještě „přicvaknout.“ Už to nezvládli a Mostečané kolektivním výkonem výhru udrželi. Dařilo se devítigólové spojce Pourovi. Zisk bodů je o to sladší, že znamená páté místo ve dvanáctičlenné tabulce.

Akce The Most Autoshow zahájila motoristickou sezonu na Autodromu Most.
Autoshow a nový asfalt dráhy přilákaly tisícovku nadšenců

„Tým je tvořen z větší části mladými hráči, ročníky 1999/2000 a tak herní výpadky bývají častým jevem, kdy ze zápasu, ve kterém vedeme už i o sedm branek, dokážeme udělat drama. Přesto musím tým pochválit, jelikož si šel za svým cílem a díky bojovanosti se nám povedlo zápase dotáhnout do vítězného konce. Klukům gratulujeme k zisku bodů a doufám, že se trenér Radoslav Miler, co nejdříve opět přidá k týmu,“ řekl místopředseda HK Baník Most Josef Kubal.

Sestava HK Baník Most: Sestava: V. Kurial, J. Pour, J. Hrošek, J. Kubal, A. Janásek, L. Nejdl, O. Slavík, P. Srp, T. Gröbl , O. Havlovec, J. Schichor, M.Gebhart a B. M. Oussama. Trenér: J. Verner a vedoucí družstva M. Smola.