Nejprve se střetla dvě osobní auta ve směru z Mostu na Bílinu. "Jeli jsme s kolegou domů. Nechtěli jsme jet přes Chánov, tak jsme to vzali po hlavní. Na pravé straně jely kamiony a najednou se přede mnou objevila světla a v protisměru. Přímo proti mě se ze tmy vynořil osobák. Už jsem se nestačil nevyhnout a on mě nabral a zničil mi pravou stranu. Odnesl to kolega poraněnou rukou. Odvezla ho do nemocnice záchranka," líčil reportérům agentury JV PRESS na místě střetu počátek tragické události jeden z řidičů.

Jeho nepojízdné vozidlo skončilo před vjezdem k čerpací stanici. Druhé auto zůstalo stát uprostřed silnice v protisměru. Řidič, který jel v protisměru a narazil do protijedoucího vozu, z havarovaného automobilu vystoupil a rozeběhl se k osádce nabouraného vozu. "Byl opilej. Držel se za hlavu a asi byl i v šoku. Pak šel na čerpací stanici, chtěl si koupit alkohol. Najednou ale vyběhl ven a chtěl se dostat na druhou stranu vozovky na protější čerpací stanici. Cestou ho ale ve směru od Teplic porazil řidič stříbrné octavie," líčil sled tragických událostí řidič z havarovaného auta.

Tragická nehoda zkomplikovala minimálně na tři hodiny dopravu z Mostu do Bíliny a policisté v úseku karambolu odkláněli dopravu. Na místě zasahovala také profesionální jednotka mosteckých hasičů, která asanovala vozovku po úniku provozních lítek z havarovaných aut a osvělovala prostor nehody.

Zdroj: Youtube