Sleva se týká pěti představení. Jsou to satirická hudební fraška plná moderního tance Platit se nebude (středa 3.12.), nová adaptace slavného příběhu Tajemný hrad v Karpatech (čtvrtek 4.12.), známý retromuzikál s živou kapelou Hvězda na vrbě (pondělí 8.12.), kritická i hravá komedie Herkules a Augiášův chlív (středa 17.12.) a komedie plná slovního a situačního humoru Dokonalá svatba (29.12.)  

„Všechna představení začínají vždy v 19 hodin,“ dodala mluvčí.  

Akci 2 v 1 nasazuje divadlo několikrát během sezony, vždy na vytipovaná představení lze zakoupit dvě vstupenky za cenu jedné.

Například vstupné na hru Herkules a Augiášův chlív bylo při premiéře 200 a 220 korun, vstupné na reprízy je 150 a 170 korun. 

Další slevy 

Divadlo už několik let udržuje 50% slevu pro nezaměstnané, aby v sociálně problematickém regionu usnadnilo kulturní vyžití  rodinám s nižšími příjmy.  V pokladně stačí předložit občanský průkaz a průkaz z Úřadu práce. Tato sleva platí pro činohru i Divadlo rozmanitostí. 

Poloviční slevu mají i držitelé průkazu ZTP a ZTP- P a tato sleva je poskytována i osobám doprovázejícím držitele průkazu ZTP-P a platí na celý program. Stejnou slevu mají i studenti, ale netýká se premiér a školních představení.

Slevu 40% mají senioři nad 60 let, ale neplatí pro Divadlo rozmanitostí a dovozová představení.