„Dostal jsem se v životě do fáze, kdy už mi není dvacet let a potřeboval jsem si začít budovat finanční jistotu a našel jsem si zajímavou práci ve státní sféře," vysvětlil Nedrda pro web HC Most důvod svého konce u A týmu HC Most.

Jako malého klučinu ho k hokeji vedl táta. „První momenty na ledě se mnou trávil právě on a byl pro mě od malička tím hnacím motorem," děkuje Nedrda otci. Rád vzpomíná na postup z druhé ligy do první. Mostecký zimák tehdy v play off hodně žil. Lidé fandili, chodily jich stovky. Pro hokejistu to bylo nejkrásnější období kariéry.

„Vzpomínám na to velmi rád, bylo to jedno z nejkrásnějších období v mé hokejové kariéře, samozřejmě jsme to s klukama řádně oslavili. Jsem rád, že jsem mohl být u toho, kdy se v Mostě historicky poprvé vybojovala 1.liga," ohlíží se mnoho let zpět a uvědomí si, že jedna věc mu přijde stejně líto.

„Do dnešního dne jsem to nevěděl, ale na stránkách Hc Most bylo napsáno 481 zápasů, což mě ted trošku mrzí, že jsem nezdolal hranici 500 zápasů," dodává k rekordnímu počinu a vzpomíná na spoluhráče, se kterými se cítil na ledě nejlépe.

„Těch hráčů bylo samozřejmě víc, ale poslední roky mi na ledě nejvíc seděl Kamil Charousek, Zdeněk Tauš a Bohumil Slavíček, se kterými jsem hrál v jednom útoku. Na závěr bych chtěl říct, že jsem si rád zahrál po boku Jana Alinče, Tomáše Divíška, Vojty Kubinčáka a Ivo Proroka."

Ale pozor. Nedrda se hokeje nevzdává. Pořád bude součástí jeho života. „V současné době trénuji mosteckou mládež a když to budu časově stíhat, tak bych rád pomáhal v týmu HC Draci Bílina, kde hraje spoustu mých přátel," dokresluje muž, který se nyní stal profesionálním hasičem.