Mostečanům v krajském městě nepomohly ani posily ze sousedního Litvínova jako obránce Pilař nebo útočník Kristian Reichel. V mosteckém dresu se po dlouhodobém zranění rozehrává bek Tomáš Frolo.

„Podle mého názoru jsme v první polovině zápasu byli lepším týmem, selhali jsme však v koncovce. Nezužitkovali jsme šance, po neproměněném přečíslení dva na nikoho jsme naopak inkasovali. V této části utkání se lámal chleba. Definitivně nás zlomila branka na 3:1 z pohledu domácích. Zkusili jsme power-play, brankovou příležitost jsme při hře bez brankáře neproměnili. Herní situace byla sehrána dobře, je to ale také o sebedůvěře. Na to, že jsme byli aktivnější a měli více ze hry, je náš počet vyloučených k zamyšlení," řekl pro ústecký web hostující kouč Aleš Totter.

„Čekali jsme hodně těžké utkání. Most se na nás tradičně posílil hráči z Litvínova, ale naše mužstvo ukázalo svoji sílu. První třetina byla od nás špatná. Něco jsme si řekli v kabině a mužstvo od druhé části šlapalo. Je pravda, že nám jednoznačně zápas vyhrál Jakub Soukup, ale i ostatní si zaslouží velkou pochvalu. V tabulce jsme tam, kde jsme, ale hledíme stále pod sebe, protože tabulka je neskutečně vyrovnaná. Body musíme sbírat i venku a v sobotu k tomu máme příležitost v Kadani," přidal svůj pohled ústecký Tomáš Mareš.