Jak jste viděl zápas? Nedokázali jste vstřelit gól a po Hradci přišla další prohra.

Udělali jsme o jednu chybu navíc. Byl to nulový zápas. Já si myslím, že jsme hráli dobře. První třetina byla z naší strany slabší, druhou a třetí si myslím, že jsme dominovali. Bohužel nedáváme góly, to je ta slabost.

Vy jste hrál na centru. Jak jste se s tím sžíval, je to přece jen jiná pozice než jste zvyklý.

Mně tohle nějak nevadí, kam mě trenéři dají, tam budu hrát. Snažím se tam klukům vyhovět, abych je dostal do zápasu, aby měli dostatek střel a cítili se komfortně.

Jste tu druhý zápas a zažil jste dvě porážky. Je tedy tým hodně dole?

Je to o detailech. Dneska jsme tomu byli blízko a myslím, že to přijde. Jak říkám jsou to detaily, chodit více do branky, čekat na odražený puk a dát klidně nějaký hnusný gól. To jsou ty maličkosti, kdy je člověk ve správný čas na správném místě.

Jak ten tým probudit, protože zápasy rychle přibývají.

Chce to k tomu přistoupit jako dnes ve druhé a třetí třetině. Hráli jsme a bojovali, lidé nám v tomhle směru nemohou nic vytknout. Bohužel nám to tam nepadlo. My si ty šance a příležitosti ukážeme. Budeme se snažit do dalšího zápasu detaili napravit. Jedeme dál, sezona je prostě takhle rozjetá. Tohle je hokej, jednou si nahoře a jednou dole. Tady mají dobré heslo, že se z toho nesmíš posrat a to je přesně ono. Jde o to mít čistou hlavu a jezdit.