Poslední zápas nezvládli a prohráli s nováčkem z Opavy 0:3. Teď se chtějí omluvit a proto také zaplatí za diváky vstupné. Na fotbal se jde v neděli od 17.30 hodin zadarmo.

„Chceme za každou cenu odčinit tu blamáž s Opavou a jíž s maximálním úsilím za vítězstvím. Co však znám hru Třince, tak ten k nám vždy přijel s taktikou zabezpečené obrany a co se mu povedlo do útoku, to už bylo navíc. Musíme být hlavně co nejvíc pozorní v obraně," řekl pro klubový web obránce Petr Řehák, který se ještě vrátil k nepovedenému střetnutí s Opavou.

„Trenér pro nás nachystal taktiku, kterou měl celý kádr dodržovat. Opava však ukázala, že má kvalitní kádr se zkušenou obranou a téměř k ničemu nás nepustili. Naopak měli sami nebezpečné brejky. Kdybychom dali na 1:0, tak věřím, že to uválčíme. Místo toho však inkasujeme z přímého kopu. V době, kdy jsme začali lépe kombinovat, tak přišel můj penaltový zákrok, který zápas rozhodl," vzal Řehák chlapsky vinu na sebe.

Teď doufá, že podobné zaváhání se už opakovat nebude. On a celá kabina i trenéři zaplatí fanouškům vstupné jako omluvu.

„Kromě zlepšeného výkonu na hřišti proti Třinci, který však závisí na samotných hráčích, by se chtěl klub omluvit všem fanouškům alespoň touto cestou," řekl k akci „zápas grátis" sportovní ředitel severočeského klubu Anton Stehlík. Dovedou fanoušci baníkovce v neděli k vítězství a třem bodům?