Podívejte se s námi na výčet jmen, která týmem Mostu v první lize prošla.

ANDRE HAINAULT
Kanadský obránce, celým jménem André Robert Hainault, rodák z Montrealu (17. 6. 1986) přišel do Mostu v zimě 2006 z kanadského týmu Montreal Impact. Z Mostu zamířil do Sparty, kde si ale zahrál pouze dvě ligová utkání. Poté se vrátil do Mostu. Odtud odešel v roce 2009 do americké Major League Soccer, kde hrál za Houston Dynamo. Začátkem roku 2013 podepsal smlouvu se skotským Ross County FC. V létě 2013 zamířil do německého VfR Aalen, odkud odešel, protože klub sestoupil, navíc měl finanční problémy. V srpnu 2015 přestoupil do 1. FC Magdeburg, kde podepsal smlouvu do roku 2018.

ALEX MENDY
Francouzský útočník Alexandre Noël Mendy vzbudil před svým příchodem do Mostu v roce 2006 hodně rozruchu. Do české ligy přišel v červenci 2003 z francouzského prvoligového klubu FC Les Lilas a odehrál dvě a půl sezony za Příbram. V létě 2005 sháněl angažmá v zahraničí, ale nakonec se vrátil zpět do Čech. V lednu 2006 měl nakročeno do Mladé Boleslavi, ale nakonec se rozhodl pro Most. Z Mostu odešel v létě 2007 na hostování právě do Mladé Boleslavi. Hostování se následující rok změnilo v přestup. Pak zamířil přes Chesterfield FC do německé Hansy Rostock.

VINCENT MENDY
Mladší bratr Alexe Mendy, do Mostu přišel v srpnu 2006 z francouzského FC Versailles. Jeho stopa končí v roce 2010 v SK Hlavice.

PATRICK OBOYA
Keňský fotbalista bavil mostecké tribuny od zimy 2007. Svoji fotbalovou kariéru začal doma v klubu Young Spiders. Mezi jeho další angažmá patřily Kamukunji High School, AFC Leopards a Tusker FC, ze kterého odešel do Mostu. Odtud zamířil do FK Fotbal Třinec a poté do slovenského MFK Ružomberok. V lednu 2013 odešel do vietnamského Becamex Binh Duong, aby se v červenci téhož roku vrátil domů do Gor Mahia FC.

ABDELHAK 
BOUTASGOUNT
Francouz alžírského původu přišel do Mostu z RC Strasbourg v červenci 2006 jako posila středové řady. Levák s výbornou kopací technikou se ale díky zraněním příliš neprosadil.

ANDREIBrazilec Andrei.Zdroj: DENÍK/Edvard D. Beneš

Mladého Brazilce, celým jménem Andrei da Silva Camargo, si vyhlédl trenér Ščasný klubu Guabiruba Calció. Na podzim 2006 hrál hlavně za divizní B tým. V zimě 2007 odešel na hostování do druholigových Blšan, ze kterého se v létě 2007 vrátil do Mostu a nastupoval v základu. Rodák z Bento Gonçalves z Mostu odešel v roce 2010 do druholigového belgického celku AFC Tubize, kde se nejvíce proslavil vlastním gólem, jehož videozáznam dodnes putuje po internetu. V roce 2014 vyměnil působiště, hrál za RAEC Mons. Loni v létě se opět vrátil do Tubize.


EZEQUIEL ROSENDO
Argentinský středopolař, celým jménem Ezequiel Horacio Rosendo je rodákem z Villa Porvenir. V Argentině začínal v týmu El Porvenir, odtud ho získal prvoligový klub Argentinos Juniors. V létě 2006 trénoval v Blšanech a v srpnu si ho z farmy vzal Most do ligového mužstva, ovšem na podzim hrál jen za divizní B tým. V zimě byl uvolněn na půlroční hostování do druholigových Blšan, ze kterého se v létě 2007 vrátil. Působil také v Ústí nad Labem. V létě 2012 odešel do makedonského Bregalnica Stip, aby se v zimě opět vrátil do Mostu. Loni v lednu odešel do německého Budissa Bautzen. Od 1. července je hráčem týmu Germania Halberstadt v NOFV – Oberliga Süd.

GOCE TOLESKI
Makedonský bombarďák přišel do Mostu v létě 2007 z německého SV Wacker Burghausen. Typicky dravý útočník nakonec odešel do Slavie, kde se ale neprosadil. Působil také v Olomouci, nebo Mladé Boleslavi. V roce 2011 ukončil kariéru.

VITALI TRUBILA
Běloruský středopolař přišel do Mostu v lednu 2006 z Dinama Minsk. Z Mostu odešel na začátku roku 2009 do Zlína, poté se vrátil, aby následně zamířil do Slavie. Hrál i za Bohemians 1905. Následovaly Dinamo Minsk, FK Gomel, ruský Sokol Saratov, Shakhtjor Soligorsk.
Letos v lednu odtud odešel to FK Minsk.

BYRON WEBSTER
Stoper, rodák z Leedsu, přišel do Mostu v létě 2007 z Harrogate Town. Z Mostu odešel v srpnu 2009 do Doncaster Rowers. Následovalo několik působišť, aby loni v květnu zamířil z Yeovil Townu do Millwal FC.

LUPCE ACEVSKI
Australský gólman hájil barvy Mostu od léta 2007, do ledna 2008. Na sever Čech přišel z australského Preston Lions FC, kam se po svém krátkém působení v Mostě opět vracel. V roce 2008 hrál za Hume City FC, kde v roce 2012 zakončil kariéru.

MICHAL GAŠPARÍK
Slovenský záložník přišel do Mostu v roce 2005 ze Spartaku Trnava. V roce 2007 odešel do Teplic a pak se vrátil na Slovensko. Působil pak také v Polsku, naposledy oblékal dres Skalice, ze které letos v lednu odešel do rakouského SC Wieselburg.

Brankář Jaroslav Belaň.Zdroj: DENÍK/Edvard D. Beneš

JAROSLAV BELAŇ
Slovenský gólman přišel do Mostu už v roce 2004. Vystřídal několik působišť, Blšany, Č. Budějovice, Bohemians nebo Ružomberok, aby se zase do Mostu vrátil. V létě 2014 odešel do Baníku Sokolov na hostování, které se v následujícím roce změnilo v přestup.

LUBOMIR BOGDANOV
Bojovný bulharský středopolař působil v Mostě v sezoně 2007 – 2008.

MABIALA LOMBO BRANDON
Francouzský hráč oblékl dres Mostu v sezoně 2007 – 2008.

PAVEL HREŠIŠKO
Bělorus působil v Mostě v sezoně 2007 – 2008.

ARNAUD KOUYO
Bek z Pobřeží slonoviny pobyl na severu Čech jedinou sezonu, a to 2005 – 2006. Odešel od US Lecce.

KEVIN LAFRANCE
Francouzský obránce působil nejdříve v mládežnických týmech Mostu, aby od roku 2007 působil v A týmu. V zimě 2010 odešel do Slavie. Po roce se vrátil. Díky svému původu se dostal do reprezentace Haiti a z Mostu odešel do Viktorie Žižkov. Před sezonou 2013/14 přestoupil do polského Widzew Lódž. V roce 2014 přestoupil do Miedz Legnica a letos do Chrobry Logow.

PETER PHILIPAKOS
Američan s řeckými kořeny byl v Mostě v sezoně 2007 – 2008. Naposledy působil v Olympiakos Chersonissos.

DAVE SIMPSON
Kanadský útočník David Anthony Simpson Knight hrál v Mostě v roce 2008, kdy přišel z Kladna, poté, co se zotavil z těžkého zranění hlavy. Z Mostu odešel do Maďarska, do thajského Chonburi FC. V roce 2012 se vrátil do Kanady.

GRATIEN GÄEL SUAREZ
Francouz oblékal dres Mostu v sezoně 2005 – 2006. Poté mu byla ukončena smlouva.